مجله حامی نو

دانلود پلان اتوکد یک نمونه هتل

دانلود پلان اتوکد یک نمونه هتل
انواع متفاوت هتل‌ها، استانداردهاي متنوعي از نظر كيفيت و امكانات ارائه مي‌دهند. هتل‌ها مي‌توانند حلقه‌اي از يك زنجير باشند يا مستقل عمل كنند. اگر هتل عضوي از يك زنجيره باشد، ممكن است شرايط طراحي خاصي در آن اعمال شود.
مقاله های بیشتر از بانک نقشه های اتوکد

برای دانلود پلان اتوکد هتل اینجا کلیک کنید.

  

. انواع هتل‌ها عبارتند از: هتل‌هاي شهري، هتل‌هاي خاص تعطيلات، كلوپ‌ها، هتل آپارتمان‌ها و متل‌ها.

تخصيص فضاها در اين هتل‌ها معمولاً به اين صورت انجام مي‌گيرد: امكانات پذيرايي از جمله اتاق‌ها، توالت‌ها، حمام‌ها، اتاقك‌هاي مخصوص دوش، راهروها و تالار ورودي، بايد 50 تا 60 درصد مساحت كف را اشغال كنند. فضاهاي پذيرايي عمومي، قسمت پذيرش، راهروها و محل استراحت، 4 تا 7 درصد؛ قسمت مخصوص مهماني با اتاق‌هاي جلسه و كنفرانس نيازمند 4 تا 12 درصد؛ قسمت‌هاي داخلي، آشپزخانه‌ها، اتاق‌هاي كاركنان و انبارها 9 تا 14 درصد؛ قسمت اداري، مديريت و منشي‌ها 1 تا 2 درصد؛ حفظ و نگهداري و تعميرات 4 تا 7 درصد؛ فضاهاي تفريحي، ورزشي، مغازه‌ها و سالن آرايش 2 تا 10 درصد كف را دربرمي‌گيرند. ممكن است بخش‌هاي خاصي براي سمينارها، مراكز بهداشتي و امكانات خارج از ساختمان كه فضاي مورد نيازشان بسيار متنوع است نيز لازم باشد. سيستم‌هاي ملي طبقه‌بندي، اجباري يا داوطلبانه به حسب منطقه‌بندي و روش طرح (حروف، اعداد، ستاره‌ها، تاج‌ها و غيره) از تنوع برخوردارند. بيش از 100 سيستم طبقه‌بندي براي هتل، مورد استفاده قرار مي‌گيرد كه اغلب براساس الگوي سازمان جهاني جهانگردي (WTO) تنظيم شده‌اند.

حداقل شرايط لازم براي استاندارد هتل‌ها طبق آيين‌نامه‌ي سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري ايران

هتل‌ها در اين دستورالعمل در پنج سطح، از يك تا پنج ستاره دسته‌بندي مي‌شوند؛ حداقل شرايط لازم براي هر يك از هتل‌ها در پايين‌ترين سطح كه يك ستاره خواهد بود، در زير آورده شده است:

ـ رعايت حداقل سطح كيفي در قسمت‌هاي مختلف واحد؛
ـ يك هتل معمولاً حداقل داراي 8 اتاق خواب است؛
ـ ‌75 درصد اتاق‌ها بايد با حمام يا تسهيلات خصوصي فراهم شوند؛
ـ وجود محلي براي صرف صبحانه كه متناسب با ظرفيت هتل طراحي شده باشد اجباريست.
ـ وجود سيستم سرمايش و گرمايش قابل كنترل در اتاق خواب‌ها.

شرايط كلي

1ـ يك ستاره: واحد اقامتي مي‌تواند فقط چند اتاق خواب داشته باشد. محوطه‌ي عمومي آن محدود و خدمات و تسهيلات محدود غذا و آشاميدني را ارائه مي‌دهد. دكور و وسايل و لوازم ممكن است بيشتر كيفيت لوازم خانگي را داشته باشد تا فضايي كه معمولاً در هتل‌ها و مراكز اقامتي وجود دارد. خدمات به صورت غيررسمي و اغلب توسط خانواده يا صاحب هتل ارائه مي‌شوند.

2. دو ستاره: ممكن است هتل كوچك يا متوسط باشد، مثلاً كمتر از 30 اتاق خواب؛ احتمالاً با محوطه‌ي عمومي محدود، اما با اتاق‌هايي بهتر و راحت‌تر از هتل يك ستاره. خدمات و وسايل و لوازم، رسمي‌تر از نوع اول بوده و امكانات بيشتري از نظر غذا و آشاميدني فراهم است.

3. سه ستاره: ممكن است هتل‌هايي با اندازه‌هاي متوسط، با بيش از 20 اتاق خواب، با خدمات و تسهيلات و كيفيت بهتر از دو و سه ستاره باشند. دسترسي‌هاي عمومي بهتري در فضاهاي داخلي ساختمان وجود دارد. در مناطق خارج از شهر و حاشيه‌ي شهرها معمولاً فضاي محوطه‌ي عمومي و اتاق خواب‌ها بزرگ‌تر است و مديريت و كاركنان ظاهر رسمي‌تري دارند. در اين‌گونه واحدهاي اقامتي نسبت به درجات پايين‌تر تأكيد بيشتري بر كيفيت خدمات و راحتي مهمانان وجود دارد.

4. چهار ستاره: در اين نوع هتل‌ها خدمات با كيفيت بالا و متناسب با تقاضاي مشتري فراهم مي‌شود. فضاهاي عمومي خوبي دارند و اولويت استفاده از فضاهاي عمومي هتل با مهمانان مقيم هتل است و در صورت وجود ظرفيت بيشتر ارائه‌ي خدمات در اين فضاها به ساير مشتريان مانعي ندارد. بخش رستوران و نوشيدني كيفيت بالايي دارد. اتاق‌ها آسايش بيشتري دارند و متناسب با كار مشتريان فضاهاي الحاقي، مانند فضاهاي كنفرانس، ضيافت، مركز تجاي، بهداشتي، تفريحي و ورزشي نيز فراهم است. فضاي ديگري غير از رستوران اصلي بايد براي غذا خوردن وجود داشته باشد.

5. پنج ستاره: اين مراكز اقامتي با تأسيساتي مجلل، بزرگ و با رعايت استانداردهاي بالاتر بين‌المللي و تسهيلات بيشتري نسبت به مراكز چهار ستاره خدمات مورد نياز مهمانان و سرويس غذا و آشاميدني را ارائه مي‌كنند. اين هتل‌هاي بزرگ نيز مجموعه‌ي گسترده‌تري از تسهيلات را ارائه مي‌دهند.

6. هتل‌هاي ميراثي: هتل‌هاي ميراثي بناهاي تاريخي هستند كه در سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري ثبت شده‌اند. اين بناها به عنوان هتل ترميم و بازسازي شده‌اند و بايد حداقل شرايط مورد نياز هتل‌هاي چهار ستاره را دارا باشند. باتوجه به ماهيت ويژه‌ي اين نوع بناها بايد مقررات الزامي مربوطه را باتوجه به ميرائي بودن، ايمني ساختمان و اطفاي حريق رعايت كنند. طبق مقررات در اين گونه هتل‌ها جنبه‌هاي بهداشتي، ايمني و امنيت، بايد داراي بالاترين استانداردها باشند. حداقل شرايط لازم براي هتل‌هاي ميراثي، كيفيت كلي بناها بايد مشخص و ويژه باشد و حداقل خدماتي متناسب با شرايط هتل چهار ستاره ارائه كند. زيبايي‌شناسي محيط نمايانگر كيفيت بالاي اصالت فرهنگ بومي خواهد بود.

نوع غذاها و لباس‌هاي كاركنان سبك‌هاي محلي را نمايش مي‌دهد. سبك مبلمان و وسايل نمايانگر كيفيت و زيبايي سنت‌هاي تاريخي، فرهنگي و بومي است و نيز ارزش‌هاي ميراثي بنا را نشان خواهد داد. اتاق خواب‌ها لوازم مورد نياز هتل‌هاي چهار ستاره را دارد و وسايل ديگر اتاق متناسب با ارزش‌هاي فضاي ميراثي خواهد بود. توجه شود، تا در عين حال كه خصوصيات سنتي ساختمان حفظ مي‌شود، شرايط آسايش مهمان نيز فراهم باشد.

maryam bahrami معتقده :
salam. mamnun etelaate khubi bud. az plan ham mamnun. age tunestid va etetelaate kameltari darbareie zavabet ,estandardha,va moghararate hotele 4 setare dashtid vasam mail konin mamnun misham. bazam tashakor
پشتیبان معتقده :
مریم عزیز ، درباره ی هتل اطلاعات بیشتری در سایت وجود داره، اگر در پنل سرچ سایت وارد کنید می تونید دسترسی داشته باشید. یا اینکه لطف کنید و هر چیزی که می خواین رو در تالار گفتگو و انجمن های سایت درخواست بدین ، اونجا حتما براتون آپلود میشه.
تبلیغ با میترا نت